http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photos-car-diagnostics-symbol-automotive-service-concept-icon-image39376998

Het voordeel van een onafhankelijke, neutrale keuring
De belangrijkste kracht van APK Besseling is onze neutraliteit. Wij zijn volledig onafhankelijk omdat wij uitsluitend APK-keuringen verrichten en dus geen reparaties uitvoeren of onderdelen verkopen. Wij hebben dus geen baat bij het afkeuren van uw voertuig. Daarom weet u als klant altijd waar u aan toe bent! Wij beoordelen uw auto puur volgens de wettelijke eisen die door de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) zijn opgesteld.


Een begrip in Noord-Holland…

APK Besseling is al ruim 30 jaar RDW-erkend en is in de kop van Noord-Holland een begrip als het gaat om het uitvoeren van APK-keuringen. Tienduizenden auto’s zijn inmiddels door ons gekeurd. Hierdoor is een onschatbare knowhow van alle merken en typen auto’s opgebouwd. Wij zijn daarom in staat om elke auto snel en goed te keuren.

Ook kunt u bij ons terecht voor het keuren van uw oldtimer, camper of autobus (tevens APK-1:vrachtauto’s > 3.500 kg).

Maak een afspraak of kom gewoon langs

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag? Neem contact met ons op door te bellen of onderstaand formulier in te vullen. U kunt ook zonder afspraak langskomen tijdens onze openingstijden. Met een afspraak weet u zeker dat u op tijd geholpen wordt.

0228-543044
06 15 07 29 77 (buiten kantooruren)