http://www.dreamstime.com/stock-photography-set-different-cars-reflection-white-background-image47165402Bij APK Besseling kunt u elk soort voertuig laten keuren. Of het nu gaat om een (oudere) personenwagen of een camper, onze unieke keuringsstraat kan het allemaal aan.

Waarom uw auto bij APK Besseling laten keuren?

Bij APK Besseling bent u verzekerd van een onafhankelijke keuring. Wij zijn volledig onafhankelijk omdat wij geen garage zijn en dus geen reparaties uitvoeren of onderdelen verkopen. Wij hebben dus geen baat bij het afkeuren van een voertuig. Veel garagebedrijven keuren het voertuig, repareren het voertuig als deze ‘afgekeurd’ wordt en keuren het vervolgens goed. Als eigenaar van het voertuig bestaat er dan geen enkele controle of de reparaties die uitgevoerd zijn en waarvoor men betaalt, ook daadwerkelijk noodzakelijk waren om het voertuig door de APK te krijgen. Dit is de reden waarom u bij APK Besseling altijd weet waar u aan toe bent: wij keuren niet af wat goed is en u bent er zeker van dat u niet meer kosten maakt dan noodzakelijk.

Maak een afspraak of kom gewoon langs

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag? Neem contact met ons op door te bellen of onderstaand formulier in te vullen. U kunt ook zonder afspraak langskomen tijdens onze openingstijden. Met een afspraak weet u zeker dat u op tijd geholpen wordt.

0228-543044
06 15 07 29 77 (buiten kantooruren)